Min Historie

Jeg startede my.wonderful.finds i december 2019. Det var noget, som jeg havde gået og grublet over i et stykke tid, men ikke helt kunne finde modet til at springe ud i. Det er egentlig ret sjovt, fordi da jeg var teenager, der syntes jeg, at det var super pinligt at gå i genbrugsbutikker – at købe brugte ting, lugten af genbrug, det skulle jeg bare ikke have noget af! Men som jeg blev ældre, så begyndte jeg at gå på loppemarkeder, primært når jeg var ude at rejse. Jeg ville gerne finde unikke ting til min bolig, ting som andre ikke havde. Det var ligesom det, der blev starten på det hele. Nu ELSKER jeg at gå på loppejagt – jo mere rodet jo bedre! Store beskidte kræmmerhaller, rodede og uoverskuelige – og lugten af genbrug generer mig sjovt nok ikke længere.

Jeg har hele mit liv arbejdet med detail, salg af produkter og styling, så jeg kender værdien af at sælge en stemning. Derfor tænkte jeg, at jeg kunne style mine fund, lave flotte billeder og vise dem i en kontekst, så blev det nemmere for mine følgere at forestille sig dem hjemme hos sig selv.

Jeg kører mange kilometer på en skarp tidsplan for at nå hjem med så mange fund som muligt – nogle dage kommer jeg hjem med få, andre dage med mange. Jeg går efter fund, som jeg gerne vil have hjemme hos mig selv, fund som jeg ved, at mine følgere efterspørger – de små skæve og sjove ting. Lækker keramik, fine tallerkner – fund som fortjener en chance til og som stadig er aktuelle i indretningen i dag.

Det betyder rigtig meget for mig, at du har lyst til at følge med, tak fordi du køber – det betyder alverden!

Hvis du vil komme først til de nye fund, så tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på siden…

De bedste hilsner

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, og kom først til de bedste fund!

Please wait...

Glæd dig!

Tusind tak for interessen, og velkommen til! Næste lancering er på søndag, så hold øje med din mail.

 

Få dugfriske nye fund sendt til din indbakke hver uge – Du kan altid afmelde dig!

Læs mere om mig & nyhedsbrevet