Når Loppefund Skaber Magi

I mine (i det store perspektiv) få år i loppe-branchen har jeg erfaret, at det i høj grad handler om følelser – både, når jeg køber ind, men også når mine kunder efterfølgende køber loppefundene på min webshop. Man siger ellers, at materielle goder ikke kan gøre en lykkelig, men det vil jeg faktisk påstå, at de kan! I hvert fald, når man køber loppefund hos mig, for de købes nemlig 100% med hjertet!

En kunde skrev således til mig efter at have modtaget sine fund:

Jeg bliver simpelthen SÅ glad, hver eneste gang, jeg møder alle dine skønne fund rundt omkring i vores hus. Alle mine køb passer så smukt ind og skaber idyl og hygge.

Loppefund er nostalgi i sin reneste form!

Man ved det bare lige med det samme, i det sekund, hvor man ser loppefundet, det helt særlige, finurlige, fantastiske fund, som taler til lige præcis dig! Vækker nogle helt særlige følelser i dig, et fund som kan være med til at fortælle din historie, eller et fund som måske vækker minder fra en svunden tid – din barndom, din oldemor, som du savner, dine somre hos bedsteforældrene i sommerhuset. Nostalgi i sin reneste form! En lille materiel ting, som indeholder så stor værdi og så meget historie OG som kan vække så utrolig mange følelser, det er virkelig noget ganske unikt og helt helt særligt.

Lykken spreder sig

Derfor elsker jeg det, jeg laver! Helt vildt! Især, når jeg modtager beskeder fra mine kunder, som beretter om, hvordan deres loppefund spreder lykke i deres nye hjem. Hvordan de fund, som jeg har gravet frem i rodede og støvede lader og uoverskuelige overfyldte butikker, har fået ny mening og værdi. Når jeg blandt bunker og bunker af rod finder genbrugsguld, som med lidt kærlig hjælp og styling bliver lige præcis det, der manglede i nogens hjem. 

En helt særlig stemning

Loppefund gør et hus til et hjem! De gør hjemmet unikt og personligt, de er med til at fortælle historien om de mennesker, som bor der. De gør det spændende, at gå på opdagelse i indretningen, og de giver hjemmets beboere en særlig lykkefølelse, hver gang de går forbi dem. Med loppefund kan du skabe en helt særlig stemning og hygge, som man bare ikke får med nye masseproducerede produkter. Altså hvis du spørger mig! 

Miks Loppefund med nyt

Du kan f.eks. skabe en helt unik køkkenstil ved at mikse forskellige vintage krukker, kander og skåle. Du kan sætte en stemning, hvis du styler dem på åbne hylder eller fremme på køkkenbordet. Det kan virkelig også noget, hvis du mikser nyt og vintage, det giver en fin dynamik. Det er de små unikke fund, som gør hele forskellen! 

Du kan også gøre en billedvæg med plakater og litografier langt mere levende og interessant ved at tilføre små vintage platter og/eller relieffer i keramik, som fortæller noget særligt om dig, din historie eller som udtrykker din personlige stil. De bryder de mere stramme lige linjer og gør det overordnede udtryk langt mere dynamisk – og så bliver det naturligvis personligt.

Bord fyldt med loppefund

The one that got away

Et helt særligt loppefund er individuelt fra person til person – netop fordi det taler til netop dine følelser og vækker noget særligt i dig. Derfor er det vigtigt at være hurtig på aftrækkeren, når du ser det helt særlige loppefund, dit loppefund!! For der findes (ret ofte, og i hvert fald lige for nu) kun det ene, så skal det være dit, så skal du ikke tøve, men slå til med det samme – inden en anden får fingre i det før dig!. For det gør ondt….. Rigtig ondt… Jeg har selv prøvet det, og jeg tænker stadig på “the one that got away”. Igen de følelser der… Men når man så kommer først, når man får sikret sig ens drømme loppefund, så vil lykkefølelsen jo ingen ende tage, man er høj på lykke og kan næsten ikke vente til pakken leveres, og man kan pakke sit fund ud, holde det i hænderne, style det i sit hjem og bare elske det højt. 

På min webshop kan du gå på opdagelse blandt alle mine loppefund, som er særligt og kærligt udvalgt – måske du finder et loppefund, som kan fortælle din historie?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *