Gør dine unikke keramik krus til en del af indretningen

De smukke og dekorative kop-reoler fra seje Sætter Copenhagen er blevet et musthave i ethvert moderne køkken – ja eller i ethvert andet af husets rum for den sags skyld!

De er designet og produceret i Danmark, hvilket er så lækkert, det er snedkerhåndværk, når det er aller bedst, god solid kvalitet og smukke træsorter. De fås i flere størrelser, så de nemt kan implementeres i både små og store hjem. De er oplagte til at opbevare skønhedsprodukter på badeværelset, hyggeligt legetøj på børneværelset eller som navnet antyder til alle dine smukke og unikke keramik krus i køkkenet! 

Unikke Keramik Krus – Find din Stil

En stor tendens er derfor også blevet at vise sine skønne og unikke krus frem, som en del af indretningen i køkkenet, så de samtidig er lige ved hånden, når det igen er blevet kaffetid. Og det at indrette sin Sætter reol er blevet en hel styling-opgave – med det helt rigtige miks af krus, gerne forskellige og gerne med sjove detaljer og former og fine farver – som kan matche eller være helt forskellige. Der er masser af plads til leg og til at eksperimentere med at finde sin egen stil, så det er bare om at slippe kreativiteten løs. Her er virkelig en mulighed for at få masser af personlighed ind i indretningen, så find dine yndlingskrus frem eller start din samling i dag!

Start din samling i dag!

Personligt synes jeg jo, at det aller sjoveste er, når man kan få skabt sig en samling af lækre unikke vintage keramik krus, og det er noget som jeg altid er på jagt efter – for på jagt det skal man for at finde de der helt særlige krus og kopper. Jeg falder typisk for vintage keramik gerne i lækre brune og beige nuancer med smukke motiver eller flotte former. Jeg har også været heldig at falde over nogle skønne håndlavede keramikkrus, og de er udover at være helt unikke også enormt charmerende – tænk at der har siddet en dygtig mand eller kvinde for mange år siden og skabt så fint et krus, det må og skal bevares og elskes på ny!

Jeg vil gerne dele nogle af mine favorit keramik krus, som jeg er faldet over på mine mange indkøbsture – måske de kan inspirere dig til at finde din egen stil, og få indrettet en smuk og personlig kop reol hjemme hos dig selv.  

Disse smukke brune keramikkrus fandt jeg på en indkøbstur til Sverige, og de fangede med det samme min opmærksomhed, fordi de skiller sig ud fra mængden. Glasuren er helt vildt smuk, dyb mørkebrun med masser af spil. Det unikke ved disse krus er deres hanke, som er formet så de præcis passer til en højre og en venstre hånd. Er det ikke bare en skøn detalje? De er funktionelle, gode at holde på – for den rigtige hånd naturligvis – og virkelig smukke samtidig, og så har de den lækreste rå bund med håndskrevet signatur. Svensk keramik kan bare noget helt særligt. 

Det er ret skønt, når man har en samling af krus, som alle er forskellige, det er det, som giver aller mest personlighed, synes jeg. Her har jeg lavet en opsætning, hvor alle krus er forskellige, men farverne harmonerer og giver et smukt og roligt udtryk. Det er svært at pege på en favorit, de er alle skønne og unikke på hver deres måde. Drik din kaffe af dagens kop, og vælg en ny hver dag, det gør altså morgenkaffen lidt mere hyggelig.

Blå er en af mine absolutte yndlingsfarver, og når jeg køber ind, så kommer jeg stort set altid hjem med noget blåt. Blå er en super anvendelig farve, som bare passer virkelig godt med de fleste andre farver i indretningen, det er en køn farve, som ikke larmer for meget, men stadig giver lidt farve og liv. Disse skønne vintagekrus med blå mønstre og motiver er virkelig fine, sådan helt vildt retro-skønne, og her kan du style din Sætter reol med de samme krus, men som alligevel er forskellige og helt deres egne.  

På min webshop har jeg mange lækre vintage krus og kopper, hvor du også kan håndplukke flere af dem enkeltvis, så du kan mikse og matche og skabe din egen personlige samling af unikke vintage krus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *