Håndplukkede Morgenmadsskåle fuldstændig uden sammenligning  

Man siger jo, at morgenmaden er det vigtigste måltid på hele dagen – en skrøne måske? Men det kan vel aldrig være helt skidt, at komme godt fra start med et nærende måltid serveret i unikke morgenmadsskåle!

Morgenmadsmåltidet er gået hen og blevet en hel trend med madsteder, som kun serverer morgenmad – her tænker jeg på den gode gamle, nu moderne morgenmadsgrød eller de farverige frugtede Acai bowls. Skyr har været så trendy, at det nu er ved at være yt igen, fordi vi bare har fået lidt for meget af det. Og til dagens vigtigste måltid er det derfor mindst ligeså vigtigt, at den bliver serveret i smukke og dekorative morgenmadsskåle, som prikken over i’et. Dæk dit morgenmadsbord med unikke vintage morgenmadsskåle for en personlig og inspirerende borddækning, så alle får den bedste start på dagen. 
Vintage Morgenmadsskåle

Små morgenmadsskåle

Uanset hvad du spiser til morgenmad, så er det vigtigt at have den helt rigtige skål, at spise den af. Oftest er morgenmadsskåle ikke store store, men det kommer lidt an på, hvad der er din foretrukne spise! Små skåle kan være perfekte til en let portion skyr med lidt sirup og bær. Det ser også finere og mere dekorativt ud, hvis du skal dække et morgenmads- eller brunchbord for dine gæster. Så er en lille skål bare mere festlig og dekorativ til spisebordet, som en del af brunchtallerknen, for en lille portion skyr det er rigeligt for de fleste. Er du som flertallet i Danmark til en hurtig portion cornflakes eller havregrød/gryn, så må skålen gerne være sådan en god mellemstørrelse, så der er plads til en ordentlig portion. Alt efter din favorit kan du finde den perfekte størrelse morgenmadsskål til din køkkenindretning. 

Unika Keramik skåle

Gør morgenmaden ekstra lækker ved at servere din grød eller skyr i en smuk og dekorativ unika morgenmadsskål. Jeg er vild med de håndlavede keramikskåle, og jeg synes det er magisk, når man mikser forskellige håndlavede skåle sammen. Der findes mange smukke keramikskåle, hvor der kun findes den ene, fordi den er lavet i hånden – måske af et barn, som en gave til sin mor eller far, måske som et hobbyprojekt på et aftenskolehold, og det er det, der er så vanvittigt charmerende. Jeg har igennem tiden fundet mange skønne keramikskåle på mine indkøbsture, og jeg kan lige forestille mig dem stå på en åben hylde i et fint køkken med den der lidt tilfældige stil, hvor man så har et miks af sine yndlingsskåle stående stakket ovenpå hinanden, så flot. Hver morgen kan man vælge sin favoritskål – måske en lille til lidt skyr – måske en mellemstor til cornflakes, hvad humøret nu er til, det gør bare morgenmaden lidt mere speciel. 

Det er også virkelig smukt, at dække op til morgenmaden med forskellige skåle mikset sammen på bordet, det giver den der lidt tilfældige vintage stil, som bare er så fantastisk og som tilfører så meget personlighed til borddækningen. 

Morgenmadsskåle i smukke pastel farver

Morgenmadsskåle i flotte farver er altid et hit, man bliver så glad af farver, og det er da en dejlig måde at starte dagen på! Jeg er særligt vild med morgenmadsskåle i smukke pastelfarver – sart rosa eller flere pasteller mikset sammen, som mintgrøn, rosa og sart lyseblå, når farverne komplementerer hinanden er det virkelig smukt! Pasteller giver et mere blødt look, og det er en god måde at få farve ind på uden at det bliver for voldsomt og skriger alt for meget. Det kunne være super fint at dekorere et morgenmadsbord med små pastelfarvede tallerkner, og så mikse pastelfarvede skål på kryds, så skålen er en anden farve end den tallerken, som den står ovenpå, tænk hvor smukt det ville være, så er det bare om at slippe kreativiteten løs. 

Dekorerede Morgenmadsskåle 

Morgenmadsskåle med motiver på er også nogle af mine favoritter, de er lidt ekstra dekorative, og hvis ikke man bliver glad i låget af sjove frugtmotiver, søde blomster eller farverige striber, så ved jeg ikke hvad! Det sætter lige lidt ekstra kulør på morgenmaden. Italienske skåle med farverige og sjove frugtmotiver deler ofte vandene lidt – mange synes de er skønne og fantastiske andre synes, at de er lige liiiiidt for meget, lidt over the top. Jeg elsker dem, de forstår virkelig at lave porcelæn i Italien, og finder jeg morgenmadsskåle med citroner, bær eller frugter, ja så er jeg altså solgt.

En anden ting, som jeg heller ikke kan stå for, er håndmalede blomstermotiver – jeg går efter dem, som kommer af en talentfuld hånd – ikke alle håndmalede fund er ja undskyld mig lige pæne. Men hvis jeg falder over skåle med smukke håndmalede blomster, så kommer de med hjem altid. Hvis man ikke er til super mange farver i sin borddækning, så kan enkle skåle tilsat få farverige blomster være en blid mellemvej, og de gør sig virkelig godt på morgenbordet. 

Morgenmadsskåle med sjove motiver 

Jeg har også været heldig at falde over små skåle med sjove motiver f.eks. fisk. Fiskedekorationer er altid meget populære, og det er lidt sjovt med skåle med humoristiske og sjove motiver, det giver blikfang, personlighed og noget ens gæster lægger mærke til. 

Keramikskåle med fiske motiv

Jeg er altid på udkig efter unikke morgenmadsskåle til min webshop – ind i mellem finder jeg enkle skåle, og andre gange finder jeg et sæt af skåle, men jeg går altid efter det unikke, skåle i fine farver eller med smukke motiver. Der kommer løbende nyheder på webshoppen, jeg håber du har lyst til at følge med.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *